Arjan Lindenbergh

Arjan Lindenbergh is de Photoshop- en Lightroomspecialist van de Fotoschool Keistad. Hij fotografeert van jongsafaan: eerst met klapcamera en een losse belichtingsmeter en nu geniet Arjan van alle mogelijkheden die de digitale fotografie biedt. Arjan heeft zich gespecialiseerd in fotosoftware. Hij is gek op Lightroom en vindt het leuk om zijn schat aan kennis te delen.

Donkere kamer

Arjan heeft veel ervaring in de ‘doka’ (doka = donkere kamer waar je je analoge films ontwikkelt en waar je de negatieven vergroot op een vel papier dat je in het donker met chemicaliën verder ontwikkelt). Deze technische achtergrond maakt het mogelijk om de aanpassingsgereedschappen in Lightroom en Photoshop beter te begrijpen en uit te leggen.

Toen Sander Ruijg (initiatiefnemer en hoofddocent van Fotoschool Keistad) vroeg of Arjan mee wilde denken over het starten van een Jaaropleiding Algemene Fotografie, hoefde hij daar niet lang over na te denken: leuk, leerzaam en uitdagend!Docent Arjan Lindenbergh (Fotoschool Keistad Amersfoort) in actie.
Arjan heeft al eerder trainingen, cursussen en workshops ontwikkeld. Die kennis en ervaring kwam goed van pas bij het opzetten van het lespakket voor de Jaaropleiding Algemene Fotografie.

Portretfotograaf

Arjan is ook nog steeds een enthousiaste fotograaf. Hij is vooral geïnteresseerd in portretten, maar mogelijkheden om een landschapsfoto met mooie luchten te maken, laat hij niet voorbij gaan. Arjan is daarnaast ook vogelkenner en fotografeert vogels in hun natuurlijke omgeving. Dat gebeurt dan over het algemeen met een zware telelens. Kijk maar eens op zijn site.

Arjan is als geen ander in staat is om aan te sluiten bij het niveau van de cursist: wat weet je al en wat is interessant om als leerstof te krijgen waar je wat aan hebt.

Wil je weten hoe Arjan les geeft: kom naar de eerstvolgende open dag van Fotoschool Keistad en vraag hem alles over Lightroom en Photoshop….