Teambuilding voor bedrijven

Fotograferen is ‘fun’!

We krijgen regelmatig verzoeken van bedrijven om een ‘teambuildingsdag’ vorm te geven. Dat doen we graag. Iedere camera is welkom: van smartphone tot spiegelreflex.

In Amersfoort, of op locatie

Fotoschool Keistad biedt fotografieworkshops aan in Amersfoort, maar we komen ook graag naar u toe. Elke locatie is geschikt voor onze programma’s op maat, of het nu een fabriek, kantoor, restaurant, of winkel is. Veel klanten vragen ons op de plek waar ze een personeelsdag organiseren. Het kan allemaal!

U kunt aangeven wat het hoofddoel van de dag moet zijn:

  1. fotografie gebruiken als middel om creatief samen te werken,
  2. of beter leren fotograferen.

Jaaropleiding Fotoschool Keistad (1)

Profielfoto voor sociale media

Het programma in Amersfoort zèlf kent een aantal vaste elementen. We beginnen en eindigen de workshop ‘teambuilding fotografie’ in de studio van Fotoschool Keistad. Aan het eind van de sessie maken we van alle deelnemers een professionele profielfoto voor in het smoelenboek, LinkedIn of Facebook. Altijd handig!

Onze Lieve Vrouwe toren AmersfoortAmersfoort bekijken

Afhankelijk van de gereserveerde tijd gaan we ook de mooie binnenstad van Amersfoort verkennen, of varen over de Eem. Iedere groep deelnemers krijgt een bijzondere opdracht mee. De gemaakte foto’s bekijken we samen. Dat is het allerleukst!
De docenten van Fotoschool Keistad geven tips voor verbeteringen (maar delen vooral complimenten uit). Zo leer je spelenderwijs -binnen een dag- bijzondere foto’s maken. De leukste resultaten worden digitaal nagezonden.

En de beste tips voor mooie foto’s hebben we samengevat in een hand-out. Die krijgt iedereen mee naar huis.

Veel variatie

Vanaf 2014 werken we nauw samen met botenverhuurbedrijf Aan het Roer. Fotoschool Keistad en Aan het roer organiseren een combinatie van fotografie en een comfortabele belevenis op de Eem.

We kunnen uw bedrijfsuitje op verschillende manieren helpen vormgeven. Variërend van een dagdeel in de studio tot meerdaagse arrangementen met overnachting en maaltijden. Neem voor suggesties of vragen contact met ons op. Tijdens een oriënterend gesprek inventariseren wij uw wensen. Zo maakt u altijd de juiste keuze.

U kunt docent en fotograaf Sander Ruijg ook vragen om op een andere locatie (bijvoorbeeld in uw bedrijf) een fotocursus te geven. We denken graag met u mee.