Doorgroeiers

Het lessenpakket voor ‘doorgroeiers’ biedt verschillende mogelijkheden om de kennis op het gebied van techniek, compositie en conceptueel denken te vergroten. Je kunt bij iedere cursus meer informatie vinden door de ‘lees meer’-link te kiezen.

Gevorderden Cursus Opnametechniek

De fotocursus opnametechniek voor gevorderden (GCO) is bedoeld voor de wat serieuzere (amateur)fotograaf die verdere verdieping zoekt (ook in creatieve zin). Je wilt de principes van de fotografie beheersen en je camera volledig meester worden. Je fotografeert niet meer in de automatische stand en je bent bekend met het samenspel van sluitertijd, diafragma en ISO.

Deze cursus komt in het najaar van 2018 weer terug in het lessenpakket.


Fotocursus Portretfotografie Fotoschool Keistad Amersfoort Low Key opname.Gevorderden Cursus Portretfotografie

De cursus portretfotografie voor gevorderden (GCP) is bedoeld voor (amateur)fotografen die zich willen toeleggen op de portretfotografie. Je wilt daarbij niet belemmerd worden door een tekort aan technische vaardigheden. Je fotografeert niet meer in de automatische stand en je bent bekend met het samenspel van sluitertijd, diafragma en ISO.

Lees meer over de data en de cursusinhoud.


InDesign

De cursus InDesign is bedoeld voor iedereen (beginner of gevorderde) die graag foto’s, tekst en illustraties wil combineren tot een drukklare publicatie.

InDesign is het programma om al je grafische uitingen mee te realiseren. In deze cursus leer je hoe je vanaf nul een publicatie opzet, vormgeeft en op de juiste manier bij de drukker aanlevert. Bij een publicatie gaat het om bijvoorbeeld een folder, visitekaartje, nieuwsbrief, magazine of brochure, zowel voor drukwerk als digitaal.

Lees meer over de data en de cursusinhoud.


Cursus Photoshop Vervolg

Adobe Photoshop is een beeldbewerkingsprogramma. Fotografen maken veelal gebruik van Photoshop vanwege de mogelijkheden om creatief met beelden om te gaan. Ook zijn er slimme correctiegereedschappen. De Cursus Photoshop Vervolg is bestemd voor fotografen die al iets afweten van Photoshop maar nog meer mogelijkheden van het programma willen leren kennen.

Lees meer over de cursusinhoud.


Cursus Lightroom uitgebreid

Lightroom is een softwarepakket voor de digitale fotograaf. Het programma is een hulpmiddel bij het importeren, organiseren, aanpassen en presenteren van foto’s. Lightroom vereenvoudigt de ‘workflow’ van de fotograaf.
Lightroom 5 biedt ook heel veel mogelijkheden om de kwaliteit van foto’s te verhogen. Je hebt eigenlijk geen andere software meer nodig. Lightroom werkt overigens wel uitstekend samen met uitgebreidere beeldbewerkingsprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Photoshop.
Fotoschool Keistad helpt je om Lightroom (nog) efficiënter te gebruiken.

Lees meer over de cursusinhoud.