Open Dag Fotoschool Keistad leslokaal

Open Dag Fotoschool Keistad

zaterdag 26 januari 2019 – 10:00-17:00 uur

Fotoschool Keistad organiseert twee keer per jaar een Open Dag. Dat gebeurt steeds aan het begin van een nieuw cursusseizoen, in januari en in september.

Zaterdag 26 januari is het weer zover!
Je bent van harte welkom in onze twee fotostudio’s aan de Arnhemseweg 6. We willen je graag kennis laten maken met de verschillende cursussen die we hebben (en natuurlijk met onze docenten).

Nodig je vrienden uit

Misschien ken je Fotoschool Keistad al. Kom gerust nog eens kijken. Het lessenpakket is de laatste tijd flink uitgebreid (kijk maar op de site). Neem voor de gezelligheid je vriendin, je buurman, of een collega mee. Graag zelfs!!!

Iedereen is welkom: of je nou een kleine compactcamera hebt, of een grote spiegelreflex. We bieden zelfs een Jaaropleiding aan voor (semi)professionals.

Feedback tijdens Open Dag Fotoschool Keistad

Je kunt ook een paar van je eigen foto’s meenemen (liefst een afdruk). Onze docenten zullen er kritisch naar kijken en als je dat wilt een paar adviezen meegeven.

De docenten van Fotoschool Keistad

  • Sander Ruijg is hoofddocent en eigenaar van Fotoschool Keistad. Hij verzorgt het leeuwendeel van de cursussen (en de Jaaropleiding). Sander schetst in een kort interview het volledige aanbod van Fotoschool Keistad.
    Als je een mailtje stuurt, of belt, zul je antwoord krijgen van Sander.
  • Jiske Wijmans is de mentor van de Jaaropleiding.
  • Jeroen Jazet geeft les aan de studenten van de Jaaropleiding Vakfotograaf. Het studieblok heet ‘De essentie van het portret’.
  • Arjan Lindenbergh is de specialist op het gebied van Lightroom en Photoshop. Je kunt hem via dezelfde contactmogelijkheden bereiken.
  • Gerard Oonk verzorgt de marketing van Fotoschool Keistad en geeft les over Storytelling.

Kom ook en schrijf je in

Tot slot: de koffie en thee staan klaar. Voel je vrij om binnen te lopen aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort. We zijn er tussen tien en vijf (10:00 en 17:00 uur) op zaterdag 26 januari.

En als je vooraf, of na afloop nog vragen hebt, dan zijn we ook online bereikbaar.

Tot zaterdag 26 januari 2019,

Sander Ruijg
Fotoschool Keistad