Open Dag Fotoschool Keistad leslokaal

Open Dag Fotoschool Keistad

zaterdag 15 juni 2019 – 10:00-17:00 uur

Fotoschool Keistad organiseert twee keer per jaar een Open Dag. Dat gebeurt steeds aan het begin van een nieuw cursusseizoen, in januari en in september. Dit keer zetten we onze studiodeuren ook in juni open. Je kunt zelfs twee workshops volgen:

11:00-11:45
workshop Portret‬fotografie

‪13:00-13:45
workshop Food‬fotografie

14:15-15:00
workshop Food‬fotografie

‪15:30-16:15
workshop Portret‬fotografie

Food- en portretfotografie tijdens Open Dag van Fotoschool Keistad in Amersfoort

Zaterdag 15 juni is het weer zover!
Je bent van harte welkom in onze twee fotostudio’s aan de Arnhemseweg 6. We willen je graag kennis laten maken met de verschillende cursussen die we hebben (en natuurlijk met onze docenten).

Nodig je vrienden uit

Misschien ken je Fotoschool Keistad al. Kom gerust nog eens kijken. Het lessenpakket is de laatste tijd flink uitgebreid (kijk maar op de site). Neem voor de gezelligheid je vriendin, je buurman, of een collega mee. Graag zelfs!!!

Iedereen is welkom: of je nou een kleine compactcamera hebt, of een grote spiegelreflex. We bieden zelfs een Jaaropleiding aan voor (semi)professionals.

Feedback tijdens Open Dag Fotoschool Keistad

Je kunt ook een paar van je eigen foto’s meenemen (liefst een afdruk). Onze docenten zullen er kritisch naar kijken en als je dat wilt een paar adviezen meegeven. Je kunt ook al je andere vragen over fotografie aan de docenten stellen.

Kom ook en schrijf je in

Tot slot: de koffie en thee staan klaar. Voel je vrij om binnen te lopen aan de Arnhemseweg 6 in Amersfoort. We zijn er tussen tien en vijf (10:00 en 17:00 uur) op zaterdag 15 juni.

En als je vooraf, of na afloop nog vragen hebt, dan zijn we ook online bereikbaar.

Tot zaterdag 15 juni 2019,

Sander Ruijg
Fotoschool Keistad

NB: Sander Ruijg is hoofddocent en eigenaar van Fotoschool Keistad. Hij schetst in een kort interview het volledige aanbod van Fotoschool Keistad.