Open Dag Fotoschool Keistad leslokaal

Open Dag Fotoschool Keistad

Zaterdag 28 januari 2023 – 10:00-17:00 uur

Fotoschool Keistad organiseert twee keer per jaar een Open Dag. Dat gebeurt steeds aan het begin van een nieuw cursusseizoen, in januari en in september of oktober.

Paulus Borstraat 37 Amersfoort

Je bent van harte welkom in onze fotostudio aan de Paulus Borstraat 37 in Amersfoort. We willen je graag kennis laten maken met de verschillende cursussen die we hebben (en natuurlijk met onze docenten).

Nodig je vrienden ook uit

Misschien ken je Fotoschool Keistad al. Kom gerust nog eens kijken. Het lessenpakket is de laatste tijd flink uitgebreid (kijk maar op de site). Neem voor de gezelligheid je vriendin, je buurman, of een collega mee. Graag zelfs!!!

Iedereen is welkom: of je nou een kleine compactcamera hebt, of een grote spiegelreflex. We bieden zelfs een Jaaropleiding aan voor (semi)professionals.

Feedback tijdens Open Dag Fotoschool Keistad

Je kunt ook een paar van je eigen foto’s meenemen (liefst een afdruk). Onze docenten zullen er kritisch naar kijken en -als je dat wilt- een paar adviezen geven. Je kunt ook al je andere vragen over fotografie aan de docenten stellen.

Kom ook en schrijf je in

Tot slot: de koffie en thee staan klaar. Voel je vrij om binnen te lopen aan de Paulus Borstraat 37 in Amersfoort. We zijn er tussen tien en vijf (10:00 en 17:00 uur) op zaterdag 28 januari 2023.

En als je vooraf, of na afloop nog vragen hebt, dan zijn we ook online bereikbaar.

Tot zaterdag 28 januari,

Sander Ruijg
Fotoschool Keistad

NB: Sander Ruijg is hoofddocent en eigenaar van Fotoschool Keistad. Hij schetst in een kort interview het volledige aanbod van Fotoschool Keistad.