Starters

Maak kennis met je camera! Waar zijn al die knoppen voor?

Basiscursus 1

Basiscursus 1 (BC1) is bedoeld voor iedereen met een digitale fotocamera die meer uit het toestel wil halen. Tijdens de lessen leer je over begrippen als sluitertijd, diafragma en ISO (die moeten instelbaar zijn op de camera). De automatische stand van de camera heb je niet meer nodig. Ook scherptediepte, belichtingscompensatie en compositie komen in deze fotocursus aan de orde.

Lees meer over de data en de cursusinhoud.


Basiscursus 2

Basiscursus 2 (BC2) is voor bezitters van een digitale spiegelreflex. Deze cursus vereist een hogere basiskennis dan BC1. Je hebt al enig inzicht in sluitertijd, ISO en diafragma, maar kent nog niet alle mogelijkheden van de camera. Je voelt je nog niet 100 procent zeker van de basisprincipes van de fotografie.

Lees meer over de data en de cursusinhoud.


Tweedaagse Basiscursus 1 en 2

De tweedaagse basiscursus 1 en 2 (BC1-2) is speciaal ontwikkeld voor iedereen die geen tijd heeft om acht bijeenkomsten Basiscursus 1 of 2 te volgen. Alle onderwerpen die in BC-1 en BC-2 aan de orde komen, worden in deze intensieve cursus behandeld.

Lees meer over de data en de cursusinhoud.


InDesign

De cursus InDesign is bedoeld voor iedereen (beginner of gevorderde) die graag foto’s, tekst en illustraties wil combineren tot een drukklare publicatie.

InDesign is het programma om al je grafische uitingen mee te realiseren. In deze cursus leer je hoe je vanaf nul een publicatie opzet, vormgeeft en op de juiste manier bij de drukker aanlevert. Bij een publicatie gaat het om bijvoorbeeld een folder, visitekaartje, nieuwsbrief, magazine of brochure, zowel voor drukwerk als digitaal.

Lees meer over de data en de cursusinhoud.


Cursus Photoshop en Lightroom Verkennen

De ‘Cursus Photoshop en Lightroom Verkennen‘ bij Fotoschool Keistad laat in het kort zien waar je beide programma’s voor kunt gebruiken, welke verschillen er zijn en maakt duidelijk waar je Photoshop voor nodig hebt als je niet verder kunt in Lightroom. Fotoschool Keistad heeft ook verdiepende cursussen voor Photoshop en Lightroom.

Lees meer over de cursusinhoud.