Studenten fotoschool starten Fotoclub Keistad

Fotoclub Keistad is begin 2018 opgericht door drie studenten die de jaaropleiding bij Fotoschool Keistad hebben gevolgd.

Deze fotoclub is bedoeld voor enthousiaste en gepassioneerde fotografen met basiskennis van fotografie (minimale kennis is de beheersing van de belichtingsdriehoek). Het doel van de fotoclub is het bijhouden en ontwikkelen van fotografische vaardigheden van de leden.

De fotoclub is een platform waarbij fotografen met en van elkaar kunnen leren, elkaar uitdagen tot het maken van creatievere en betere foto’s en bovenal hun passie voor fotografie delen. De fotoclub kenmerkt zich door een mix van online- en offline activiteiten. Na elke clubavond worden foto’s online met elkaar gedeeld en besproken. Daarnaast kunnen leden zich aansluiten bij commissies rondom verschillende thema’s.

Regelmatig vinden er excursies plaats en er wordt minimaal 1x per jaar een expositie georganiseerd. De fotoclub komt 1x per drie weken fysiek bij elkaar in Amersfoort.

De contributie is EUR 85,- per persoon per jaar, dit is inclusief het lidmaatschap bij de Fotobond. Je kunt lid worden door een mail te sturen naar: lidmaatschap@fotoclubkeistad.nl.

De clubavonden worden 1x in de drie weken gehouden. Je vindt de locatie dichtbij het centrum en in de directe omgeving van het station.

Het adres is:
Smallepad 30, 3811 MG Amersfoort.

Voor uitgebreidere informatie over de bijeenkomsten kun je contact opnemen met de drie organisatoren: fotoclubkeistad@gmail.com

Kijk voor de data van de bijeenkomsten op: www.fotoclubkeistad.nl

Studenten Fotoschool beginnen Fotoclub Keistad-uitgelicht copyright Karen van der Kolk

Foto’s: ©Karen van der Kolk