Aanmelden voor een cursus, opleiding of workshop.

Ben je enthousiast geworden en wil je aan de slag met fotografie? Meld je dan aan via het onderstaande formulier. Eventuele vragen over bijvoorbeeld lesinhoud, lesdata, etc. kun je hier ook stellen. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van ons.

Alternatieve cursusdag

Past de startdatum van de cursus niet goed in je eigen agenda? Laat het ons weten via de contactpagina of bel met hoofddocent Sander Ruijg op 06-14724493. Geef zoveel mogelijk dagdelen door waarop je wel beschikbaar bent. Als er voldoende geïnteresseerden zijn, kunnen we een extra fotocursus inplannen.

Meld je aan en ga mee op een fotografische ontdekkingsreis!

(Maar lees eerst onze Algemene Voorwaarden en de Privacyverklaring.)

Let op: onze ervaring leert dat e-mailadressen van hotmail zeer regelmatig in de spamfolder terecht komen. Dat geldt als een nieuwe inschrijving bij ons binnen komt, maar ook als we de eerste keer een antwoord sturen. Gebruik daarom -bij voorkeur- een ander e-mailaccount.

  Naam*

  Adres*

  Postcode*

  Plaats*

  Telefoonnummer*

  Emailadres*

  Cursussen

  Workshops

  Jaaropleidingen

  Typ hier je eventuele vraag of opmerking

  *noodzakelijk veld


   

  Alle noodzakelijke velden ingevuld? Klik/tik op de verzendknop. Het kan tot 20 seconden duren voordat hieronder de bevestiging volgt. Koffie?

   

  "Ik wil je nog even laten dat ik je foto cursus leerzaam gevonden heb. Heb het gevoel dat ik nu echt 'kennis gemaakt heb' met mijn camera. En ik er ook meer plezier in heb om te fotograferen. De manier van lesgeven vond ik plezierig, met name je vermogen om goed aan te sluiten bij je 'leerlingen'. Prima!"
  Harry Ietswaard