Workshops

Workshop: Fashionfotografie

Er zullen modellen en visagie aanwezig zijn. Ook is er plek om je eigen idee/moodboard uit te werken als je dat wilt. In de studio kan je ervoor kiezen om met studiolampen te werken maar ook het fotograferen met bestaand/natuurlijk licht is ook mogelijk.

Workshop: Avond/ nachtfotografie

Amersfoort bij avond/nacht heeft een aantal mooie plekken dat fotografisch interessant is. De vraag is; hoe leg je dat vast? Deze workshop zal je daarbij helpen om door middel van de juiste instellingen iets moois  te maken.

Workshop: Snelcursus Techniek

We gaan de basis van de techniek behandelen en zaken zoals diafragma, sluitertijd en iso-waarden zullen na deze dag niet meer onbekend zijn en de automatische stand zal niet meer worden gebruikt.

Workshop: Food fotografie

De workshop Food neemt je mee in het uitlichten van gerechten en het maken van set-ups voor een goede food-shoot. Het uitlichten van gerechten of producten kan een hele zoektocht zijn en daarbij helpen we je graag.

Workshop: Zakelijke portretten

Er is een steeds groter wordende vraag naar zakelijke portretten. Hoe kan je, zonder dat je een fotostudio tot je beschikking hebt, een goed zakelijk portret maken.

Workshop: Analoge fotografie

Analoge fotografie is weer helemaal terug van weggeweest en het is ook ontzettend leuk (en leerzaam!) om er mee bezig te gaan. Deze tweedaagse workshop neemt je mee door het hele proces van analoog schieten, rolletjes ontwikkelen en het afdrukken van foto’s.

Workshop: Portret

Het doel is goede portretten schieten door te kijken naar licht. Dit licht kan natuurlijk licht zijn of studiolicht. We gaan beide soorten behandelen.

Workshop: Stadswandeling Amersfoort

Amersfoort is een mooie stad met tal van fotografisch interessante plekken. Met een groep van maximaal 8 cursisten gaan we die mogelijkheden verkennen en je krijgt begeleiding in het vastleggen van hetgeen jouw aandacht trekt.

Workshop: Teambuilding

De Fotoschool organiseert teambuildingsactiviteiten en workshops voor bedrijven. Dit kan in de vorm van een teamuitje, maar ook een meer intensief programma (wellicht meerdaags) waarbij de bedrijfscultuur centraal staat, behoort tot de mogelijkheden. Graag komen we met je in contact om te komen tot een mooi programma.