Cursussen

Basiscursus 1

Tijdens Basiscursus 1 beginnen we echt aan de basis. Wat is sluitertijd en diafragma? Hoe werken ze samen? Wat is scherptediepte? En wat doet ISO? Hoe werkt mijn camera en hoe zorg ik ervoor dat de camera doet wat ik wil?

Basiscursus 2

Basiscursus 2 is, zoals je misschien zou verwachten, een vervolg op Basiscursus 1. Dat is niet waar; de Basiscursus 2 kent alleen een hoger instapniveau. Als je de basisprincipes al een beetje kent (sluitertijd, diafragma en ISO en hun samenspel), dan is dit de juiste cursus voor je.

Tweedaagse basiscursus 1 en 2

De Tweedaagse Basiscursus is speciaal voor degenen die zich in korte tijd de basisprincipes eigen willen maken en hun camera willen leren kennen. Dat gebeurt tijdens twee intensieve zondagen. De onderwerpen die aan bod komen zijn dezelfde zoals die worden gegeven in de Basiscursus 1 en 2.

Gevorderden portret

In de regel is de Gevorderden een portretcursus, waarbij we “portret” in de breedste zin van het woord nemen. Je wordt wegwijs gemaakt in de studiofotografie, dus je gaat werken met flitsers en modellen.

Photoshop en Lightroom

Zo heeft de ene cursist behoefte aan het organiseren van zijn/haar werk in Lightroom, terwijl de andere cursist wil werken aan het verzachten van huid in Photoshop of het vervangen van een gehele achtergrond in een foto. We proberen zo goed mogelijk de lessen zo georganiseerd te krijgen zodat de cursist geholpen wordt met de vragen die er zijn.

Teambuilding

De Fotoschool organiseert teambuildingsactiviteiten en workshops voor bedrijven. Dit kan in de vorm van een teamuitje, maar ook een meer intensief programma (wellicht meerdaags) waarbij de bedrijfscultuur centraal staat, behoort tot de mogelijkheden. Graag komen we met je in contact om te komen tot een mooi programma.