Jaaropleidingen

In 2013 zijn we begonnen met de ‘Jaaropleiding Algemene Fotografie’. Eerst nog voorzichtig met één studiegroep, maar in 2014 was het aantal belangstellenden al zo gegroeid, dat we met een tweede parallelklas zijn gestart. In 2015 en 2016 zijn er al drie jaargroepen.

En vanaf 2017 is er nog een extra studiemogelijkheid aan toegevoegd. Naast de Jaaropleiding kun je kiezen voor een vervolgtraject. We noemen die extra studie: de Vakopleiding.

Onze foto-opleidingen zijn bedoeld voor studenten die zich grondig willen verdiepen in de fotografie en er echt (zelfstandig) werk van willen maken. We leggen tijdens de Jaaropleiding accent op techniek, software, compositie, acquisitie en presentatie. In het vervolgtraject van de Vakopleiding ligt de focus extra sterk op conceptmatig werken.

De Vakopleiding is -naast een logisch vervolg op de Jaaropleiding– ook een opleidingsjaar dat ‘los’ te volgen is (stand-alone). We stellen wel extra kwaliteitseisen aan de nieuwe instromers.

Jaaropleiding Fotoschool Keistad Amersfoort Fotografie

Jaaropleiding Bruidsfotografie

Bruidsfotografie is een van de meest uitdagende onderdelen van de fotografie. Er wordt niet alleen een enorm beroep gedaan op je technische vaardigheden. Het sociale aspect is ook erg belangrijk en zelfs vaak doorslaggevend bij de keuze voor een bruidsfotograaf.

Er wordt van je verwacht dat je een beeldbewerker bent en dat je verstand hebt van het creëren van een prachtige lay-out voor het album. Je moet altijd het juiste moment ‘pakken’ en tegelijkertijd wil het bruidspaar graag dat je onopvallend aanwezig bent. Natuurlijk heb je een geheel eigen stijl en weet iedereen te verassen met geweldig mooie platen….

Fotoschool Keistad helpt je om al die vaardigheden onder de knie te krijgen.

De Jaaropleiding Bruidsfotografie is een zelfstandige studie. Je hoeft dus niet eerst de Jaaropleiding Fotograaf te volgen. Lees meer.

©Sander Ruijg, Fotoschool Keistad Amersfoort Jaaropleiding Bruidsfotografie.
Lees meer.